Madelon Oudshoorn Spaargaren

Madelon Oudshoorn Spaargaren


Op tienjarige leeftijd was ik al druk in de weer met het veranderen van mijn kinderkamer. Regelmatig verplaatste ik mijn bed, sleepte ik met kussens en was ik met lappen stof in de weer. Van die vroege liefde heb ik jaren geleden mijn beroep gemaakt.

In samenspraak met mijn klant creëer ik kleurrijke, persoonlijke en unieke interieurs voor woonhuizen, hotels, bedrijven, vakantiehuizen, jachten tot caravans. Complete verbouwingen – van casco tot het laatste kussentje – zijn geweldig, maar ik blaas eveneens met plezier één enkele kamer nieuw leven in.

Bij het samenvoegen van onze creatieve ideeën, blijft uiteraard het belangrijkste dat een interieur de eigenheid van de bewoners uitstraalt. Een paar nieuwe stukken en het herstofferen van bestaande meubelen doen vaak al wonderen. Evenals een slim lichtplan, de juiste verf, een goed ruimtelijk advies, handgemaakte kussens en een opwindende mix van kleuren en materialen.

Waar ik niet in geloof; is zonder nadenken alles nieuw kopen, snelle trends of ‘zo hoort het nu eenmaal’, verder kan wat mij betreft alles. Ik bedenk en ontwerp vloeren en keukens die niemand anders heeft, breng stoffen mee uit alle uithoeken van de wereld en voor die onmogelijke verloren hoek ontwerp ik een kast – of een toffe Ikea-hack. Dat doe ik vanuit mijn kantoor in het centrum van Amsterdam, samen met een klein, hecht team van vakmensen.
Elk huis of project geef ik graag de liefde die het verdient en verdient de liefde die ik het graag geef, zodat de gebruikers er comfort, warmte en energie kunnen vinden.

Klanten over Madelon Oudshoorn Spaargaren